REZERVACIJE MOŽETE IZVRŠITI KONTAKTIRAJUĆI NAS PUTEM:

Tel: +38761187383 ili na E-mail: info@wintersport-vlasic.com

NAKON VAŠE IZRAŽENE ŽELJE ZA REZERVACIJOM DOSTAVIĆEMO VAM KALKULACIJU I NAČIN PLAĆANJA REZERVACIJE. POD IZVRŠENOM REZERVACIJOM SMATRA SE UPLAĆEN AVANS U IZNOSU OD 30 % UKUPNE CIJENE, OSTATAK NAJAMNINE UPLAĆUJE SE PO DOLASKU U APARTMAN

DOLAZAK I ODLAZAK

Vrijeme ulaska u apartman je 14,00 sati prvog dana najma a vrijeme do kojeg je potrebno napustiti apartman je 11,00 zadnjeg dana najma. Ukoliko postoji mogućnost ,spremni smo odstupiti od ovog pravila bez ikakve naknade a u vašu korist i na poseban upit.

SKRAĆENJE ILI PRODUŽENJE BORAVKA

Po dolasku u apartman moguće je produžiti boravak ,naravno ovisno o raspoloživosti.U slučaju da je apartman zauzet ,pokušaćemo vam naći alternativni smještaj ali nemamo uz to vezanih nikakvih zakonskih obaveza.
U slučaju da želite skratiti boravak ,vratit ćemo vam 80 % preostale najamnine( za dane koje ne koristite)

USLOVI OTKAZIVANJA

50 % uplaćene najamnine ili akontacije biće Vam vraćeno ako je do otkazivanja s Vaše strane došlo 10 dana prije dolaska .
25 % uplaćene najamnine ili akontacije biće Vam vraćeno ako je do otkazivanja s Vaše strane došlo 7 dana prije dolaska .
U drugim slučajevima uplaćena najamnina ili akontacija neće vam biti vraćena.
Ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti i razloga na koji nemamo uticaja ( viša sila,elementarne nepogode…) i zbog kojih nismo u mogućnosti osigurati Vam već potvrđeni najam ,potrudićemo se osigurati Vam po kvaliteti isti,ili bolji smještaj u jednom od naših apartmana.U tom slučaju nemate nikakvih dodatnih troškova.Ukoliko nismo u mogućnosti obezbijediti Vam zamjenski smještaj ili smo prisiljeni otkazati Vam potvrđeni najam,iznos koji ste uplatili biće Vam u potpunosti vraćen,te u tom pogledu WinterSport nema nikakvih daljih obaveza.

PRAVNE OBAVEZE I OGRANIČENJE OD ODGOVORNOSTI

Osim na fizičku ili pravnu osobu koja je izvršila rezervaciju ili najam apartmana,svi uslovi korištenja apartmana u potpunosti se odnose i na sve osobe koje apartman koriste.
Pravne ili fizičke osobe koje izvrše rezervaciju ili potvrde najam apartmana,time potvrđuju i prihvataju sve uslove korištenja apartmana,te sve obaveze koje iz njih proizilaze.

WinterSport apartmani i vlasnik istog neće biti odgovorni ni za kakav gubitak ili štetu nastalu korištenjem apartmana i parkinga ili događajima kao što su požar,poplava,elementarna nepogoda,pljačka ili bilo koja druga kriminalna radnja.Izričito se ograđujemo od veza ili odgovornosti za bilo kakve eventualne nezakonite radnje,koje bi počinili korisnici apartmana ili osobe u njihovoj pratnji,a za vrijeme boravka u apartmanu.
U slučaju spora nadležan je stvarno nadležni sud u Travniku.
Vašu rezervaciju čuvamo 48 sati kako bi ste mogli izvršiti uplatu.